Bajro Makić

Izmirivanje dugova za poticaje poljoprivrednicima u FBiH uskoro pred zastupnicima

28.05.2017.
u 09:40

Predsjedatelj parlamentarnog Odbora za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Bajro Makić smatra da će zahtjev za izmirivanje dugova za poticaje poljoprivrednicima u Federaciji BiH biti jedna od osnovnih mjera koje će to tijelo predložiti na izjašnjavanje zastupnicima. 

Po Makićevom mišljenju, to bi trebao biti osnovni predloženi zaključak na osnovu tematske rasprave Zastupničkog doma Federalnog parlamenta o stanju u poljoprivrednom sektoru FBiH, održane 17. svibnja. 

Parlamentarno tijelo kojim predsjedava Makić tada je, naime, zaduženo da na osnovu cjelodnevnog razmatranja stanja u poljoprivrednom sektoru sublimira i predloži zaključke. Njihov željeni, što bolji kvalitet, razlog je što se čini naknadno, kako je tog dana rečeno u Parlamentu.

Bajro Makić (SDA) ističe da će u tom cilju Odbor konsultirati stenogram. Čim ga dobije, on kao predsjedatelj sazvat će sjednicu (Odbora) radi formuliranja prijedloga zaključaka.

Kad bude završen taj dio posla, neće se dugo čekati na izjašnjavanje Zastupničkog doma.

Kakve god zaključke Dom podrži većinom glasova, bit će to mjere koje, po mišljenju parlamentaraca, treba poduzeti na unapređenju stanja u poljoprivrednom sektoru.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije