Konačno dogovor

Izvanredna sjednica Skupštine HNŽ-a u ponedjeljak, županija dobiva novu Vladu

11.09.2015.
u 06:00

Do ponedjeljka će biti održani sastanci klubova zastupnika u Skupštini HNŽ-a, a zatim će se zakazati i sama sjednica

Na održanoj sjednici Županijskog odbora SDA Hercegovačko-neretvanske županije potvrđena je odluka prema kojoj dva ministarstva pripadaju kadrovima ove stranke iz Mostara, dva iz Konjica i jedno iz Jablanice, piše Večernji list. SDA će također kandidirati i jednog ministra iz reda srpskog naroda u budućoj Vladi HNŽ-a. Također, iz SDA je potvrđeno kako su osigurane još dvije ruke potrebne za izglasavanje nove Vlade HNŽ-a.

Kako "Večernji list" doznaje, danas bi trebao biti održan kolegiji hrvatskih zastupnika u Skupštini HNŽ-a na kojem će se raspravljati o mogućnosti održavanja sjednice na kojoj bi trebala biti izglasana nova županijska Vlada.

- Mi ćemo održati kolegij našega Kluba, a na kolegiju Skupštine će se odlučivati o datumu nove sjednice - rekao nam je kratko dopredsjednik Skupštine HNŽ-a Tomislav Martinović.

Kako "Večernji list" neslužbeno doznaje, SDA će sjednicu svoga kluba održati u subotu, a njoj će nazočiti i predsjednik ove stranke i bošnjački član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović.

Ako sve bude odrađeno sukladno planiranom, u ponedjeljak bi trebala biti održana izvanredna sjednica Skupštine HNŽ-a samo s jednom točkom dnevnog reda: Imenovanje nove Vlade HNŽ-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije