Utjecaj prijatelja

Javila se majka navijača koji je prekinuo utakmicu: Uplakana i shrvana moli za oprost

16.06.2020.
u 18:19

Spomenuti susret u kojem je Barcelona slavila rezultatom 4:0, pored uvjerljive pobjede gostiju, obilježio je navijač koji je uspio upasti na stadion u dresu Lionela Messija iz Argentine, što je bilo jako iznenađujuće, posebno zbog mnogobrojnih zabrana i restrikcija nakon stanke zbog pandemije koronavirusa.

Situacija je bila zanimljiva jer se utakmica igrala pred praznim tribinama, a nakon što je upao na stadion, navijač je uspio iskoristiti i neopreznost zaštitara te utrčati na teren. Ipak, vrlo brzo je uhvaćen, ali je svijet obišla slika navijača koji je na utakmici bez publike utrčava na teren.

Nakon svega, javila se i njegova majka koja je za španjolske medije istakla da je shrvana zbog svega te da ne zna šta će se dalje dogoditi. Ova samohrana majka zamolila je za oprost zbog "glupog" poteza njezina sina, a kroz suze je rekla kako nije znao što radi i da se sve dogodilo zbog prevelikog utjecaja prijatelja.

Ipak, stala je u njegovu obranu i rekla da mu nije lagano, a pored svega morat će platiti kaznu od 2000 eura, što će joj najteže pasti s obzirom na tešku financijsku situaciju. Dalje je istaknula da će, bez obzira na sve, preuzeti odgovornost za sve što je njezin sin napravio, ali i da je dobila obećanje kako se slične stvari neće događati u budućnosti.

Njezin sin se odmah nakon utakmice ispričao na društvenim mrežama, a na kraju svega, sigurno je i njemu najteže bilo gledati uplakanu majku kako u razgovoru za španjolske medije pokušava stati u njegovu obranu, posebico znajući da krivnja zbog nemile situacije u potpunosti pripada njemu.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije