Mostar

Javna tribina „Uloga mladih u europskim fondovima“

09.11.2017.
u 15:25

Javna tribina „Uloga mladih u europskim fondovima“ će se održati u konferencijskoj dvorani hotela „Park“ u subotu, 11. studenoga 2017. godine s početkom u 16:30 sati, priopćila je Mladež HDZ BiH. 

 Govornici na javnoj tribini su:
- Mario Mikulić, predsjednik Mladeži HDZ BiH,
- Ivan Jozić, predsjednik Vlade Hercegbosanske Županije,
- Ivica Brešić, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Vladi Hercegbosanske Županije i predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Hercegbosanske Županije,
- Ivana Mišković, savjetnica predsjednika Vlade Hercegbosanske Županije za gospodarstvo i financije i VCC stručnjak za EU fondove.

Cilj tribine jest ukazati na važnost i ulogu europskih fondova u kontekstu europskih integracija, potaknuti aktivno zanimanje i sudjelovanje mladih u procesu stvaranja projekta koji će doprinijeti njihovom boljem položaju i razvoju lokalnih zajednica. Svi sudionici na javnoj tribini imat će priliku poslušati obraćanja govornika, postaviti im direktna pitanja i pokrenuti diskusiju, priopćeno je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?