Ubojstvo u Buča Potoku:

Jedan napadač uhićen u Živinicama, policija traga za još šestericom

08.09.2021.
u 11:18

Jedna osoba je ubijena jučer oko 18 sati u Sarajevu, a jedan od napadača je uhićen u Živinicama, izvjestili su iz MUP-a Sarajevske županije, piše Faktor.

Iz MUP-a je priopćeno kako su od hitne pomoći obaviješteni da je u ulici Adema Buće, općina Novi Grad Sarajevo, jedna osoba povrijeđena u tuči.

- Izlaskom na mjesto događaja, policijski službenici su zatekli jednu mušku osobu koje ne daje znakove života, a liječnici su utvrdili smrt. Očevid su obavili dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije i policijski službenici Uprave policije MUP-a SŽ – priopćili su iz policije.

Glasnogovornik MUP-a SŽ Mirza Hadžiabdić za Faktor je rekao da traguju za još šest osoba.

- Razmjenjujući operativna saznanja sa MUP TŽ - PU Živinice, pronađen je i lišen slobode A. A., rođen 1981. godine, nastanjen u Sarajevu, koji se nakon izvršenja kaznenog djela dao u bjekstvo. On je uhićen i u tijeku je kriminalistička obrada – rekao je Hadžiabdić.

Pod nadzorom Županijskog tužiteljstva SŽ policijski službenici Uprave policije MUP-a SŽ nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju navedenog kaznenog djela, kao i na pronalasku ostalih osumnjičenih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije