ISROBAJTE

Jednostavan način za guljenje češnjaka: Potrebna vam je samo topla voda i jedan nož

češnjak
22.04.2022.
u 08:36

Svatko tko je bar jednom gulio češnjak zna da to može biti naporan i dugotrajan zadatak

Guljenje češnjaka može biti prava noćna mora. Iscrpljujuće ljuštenje tankog sloja zaštite oduzet će vam puno vremena, i najvjerojatnije vas naživcirati. No, postoji jedan trik koji će vam omogućiti da dobijete cijelu glavicu češnjaka bez zaštitnog sloja u manje od minute.

Kako prenosi The Sun, trik je na Tik Toku podijelila stranica Cravings by Chrissy Teigen, a video je pregledan više od 600 tisuća puta otkako je objavljen.

- Stavite cijelu neoguljenu glavicu češnjaka u zdjelu i do pola prelijte vodom. Zatim stavite u mikrovalnu na 30 sekundi prije nego što je izvadite iz vode i osušite. Nakon toga kuharskim nožem odrežite cijeli korijen češnjaka - piše u opisu videa.

U nastavku videa piše da trebate nježno istisnuti režnjeve češnjaka iz ljuske. Nekim režnjevima će možda trebati mala pomoć da se ogule do kraja, no kod većine bi ljuska trebala samo skliznuti. 

Video možete pogledati OVDJE

Mnogi korisnici ostali su impresionirani ovim trikom pa svoje su svoje oduševljenje odlučili podijeliti u komentarima.

- Gubio sam toliko vremena na guljenje češnjaka i sada mi govorite da je to tako jednostavno? - komentirao je jedan korisnik.

- Moj život se sada promijenio jer sam saznao za ovo - dodao je drugi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?