ne treba gimnastika

Jednostavni seks savjeti koje možete isprobati - odmah!

seks
Dreamstime
09.05.2017.
u 20:45

Podarite svom partneru ili partnerici nježnu masažu glave koja može biti odličan uvod u seks jer će potaknuti protok hormona i otpuštanje oksitocina.

Parovi često mogu zapasti u seksualnu rutinu i onda početi gubiti interes. Kako bi seks ostao zanimljiv i privlačan, potrebno je ponekad malo začiniti stvari. Ako niste dovoljno hrabri ili odvažni za isprobavanje novih seksualnih igračaka, postoje i mnogo jednostavniji načini da učinite seks zanimljivim. 

Predigra nakon seksa

 Nemojte odmah odmahnuti glavom i pomisliti kako jedino što želite nakon seksa je, zatvoriti oči i zaspati. Ako želite da seks dobije neku bolju dimenziju, odvojite tih pet minuta nakon seksa za predigru. Da, dobro ste pročitali. Još malo maženja nakon odnosa, poboljšat će vaš odnos i učiniti seks još privlačnijim činom. 

Otvorite prozor 

Osjećaj povjetarca na vašoj goloj koži i ikakva mogućnost da bi susjedi mogli čuti vaše uzdahe, može biti nevjerojatno uzbudljivo. 
 

Prođite prstima kroz kosu

Na tjemenu se nalazi niz živčanih završetaka. Zbog toga je masiranje glave iznimno ugodno. Podarite svom partneru ili partnerici nježnu masažu glave koja može biti odličan uvod u seks jer će potaknuti protok hormona i otpuštanje oksitocina. 

Kockice leda 

Kockice leda itekako mogu biti "hot". Pripremite kockice leda s kojima partneru možete lgano prelaziti po koži. Još bolja ideja je da u kalupe za led stavite, primjerice, bobice borovnice ili kockicu čokolade koje će ostati u srcu kockice leda, a koje možete partneru otopiti na usnama i poslije pojesti. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije