Vlada Federacije BiH

Jelka Milićević predložena za zamjenicu direktora Agencije za bankarstvo FBiH

Jelka Milićević
30.04.2024.
u 16:31

Vlada Federacije BiH je na prijedlog Federalnog ministarstva financija donijela zaključak kojim se utvrđuje prijedlog za imenovanje Jelke Milićević za zamjenika direktora Agencije za bankarstvo Federacije BiH, na razdoblje do isteka mandata zamjenika direktora koji je razriješen, a koji je bio imenovan Odlukom Parlamenta FBiH. Vlada će Parlamentu Federacije BiH dostaviti Prijedlog odluke o imenovanju zamjenika direktora Agencije za bankarstvo FBiH, radi imenovanja.

Danas je dana prethodna suglasnost Skupštini Javnog poduzeća Autoceste Federacije BiH d.o.o. Mostar za imenovanje Alena Tucakovića, Ćamila Ganibegovića, Marije Buntić, Ante Vrdoljaka i Alena Sejdinovića za vršitelje dužnosti članova Nadzornog odbora, do okončanja natječajne procedure, a najduže do tri mjeseca. Prije toga da je prethodna suglasnost Skupštini ovog javnog poduzeća za razrješenje vrštelja dužnosti članova Nadzornog odbora, radi isteka mandata.

Vlada je donijela i Rješenje kojim se imenuje Nadzorni odbor Javnog poduzeća Nacionalni park Una d.o.o. Bihać, na razdoblje od četiri godine u sastavu Jasmin Dervić za predsjednika, te za članove Vildana Jogić i Adnan Vuković. Ovim rješenjem razrješavaju se dužnosti predsjednik i članovi privremenog Nadzornog odbora, radi isteka mandata.

Danas je doneseno i Rješenje kojim se imenuju vršitelji dužnosti članova Nadzornog odbora Lutrije BiH, do okončanja natječajne procedure, a najduže do tri mjeseca, u sastavu Miroslav Ćorić, Ženja Ljubiškić, Saša Grabovac, Armin Sirčo i Neira Mlinarević. Prethodno je doneseno Rješenje kojim se razrješava dosadašnji Nadzorni odbor Lutrije BiH, prije isteka mandata.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije