duga uvala

Jesu li na ovoj plaži najniže cijene na Jadranu? Veliko pivo 10, kuglica sladoleda pet kuna, a jedna atrakcija je posve besplatna…

06.08.2020.
u 17:35

Prijašnjih godina turisti na hrvatskoj obali Jadrana uglavnom su se žalili na visoke cijene u ugostiteljskim objektima. Malobrojni su se javljali na društvenim mrežama ili prenosili usmenom predajom priče o kafićima i restoranima gdje su popili kavu, pivo ili sok te polizali sladoled i pojeli pizzu ili nešto “konkretnije” po umjerenim i normalnim cijenama.

Ove sezone priče su ponešto drugačije, i to zbog pandemije koronavirusa koja je na Jadran dovela manje turista nego prijašnjih ljeta, pa i mnoge (ne sve!) ugostitelje nagnala da snize cijene. No i dalje je “vruća” priča pronaći ugostiteljske objekte s doista niskim cijenama.

Jako jeftino, a na samoj obali

Glas Istre piše da je pronašao onaj s najnižim cijenama na Jadranu, a i šire. I to ne negdje u brdima ili zaleđu, već na samoj obali, na plaži Duga Uvala na istočnoj obali Istre.

Kako bi dodatno privukli goste u ovoj teškoj sezoni, vodstvo hotela, u sklopu kojeg je i spomenuta plaža, ponudilo je i više nego konkurentne cijene. Primjerice, kuglica sladoleda košta samo pet kuna, malo pivo šest, a veliko pivo 10 kuna. I razni sokovi prodaju se po pet kuna, a palačinke i zdravi napitci koštaju 10 kuna. Za porciju srdela potrebno je izdvojiti 20 kuna. Povrh svega, korištenje trampolina postavljenog na plaži posve je besplatno. Glas Istre također piše kako su samo nekoliko metara dalje, u ugostiteljskom objektu kod koncesionara dijela plaže, cijene i do tri puta više.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije