Osjeća se nemoćno

Jeziva ispovijest djevojke iz BiH: Zlostavljao me, a sad mi prijeti...

03.10.2020.
u 08:22

Tuzlanka Elvisa Špiorić ispričala je za "Avaz" svoju priču o zlostavljanju. Nakon torture, ona želi prekinuti sve kontakte s nevjenčanim suprugom A. O. R., koji joj ne prestaje prijetiti.

- Prvi napad se dogodio u prosincu prošle godine i on je za to dobio dvije godine zatvora. U ožujku je izašao na slobodu, a još nije pozvan na izdržavanje kazne. I pored svega, nastavio me zlostavljati fizički i psihički iako je na sudu obećao da me neće više napadati - kazala je na početku svoje ispovijesti Elvisa Špiorić.   
 
- Svakog tjedna od njega sam doživljavala batine. Lomljenje zuba. Rebra mi je polomio prije dva mjeseca, zbog čega sam ležala u bolnici. Sve je prijavljeno policiji, ali nitko ništa ne poduzima. On se još nalazi na slobodi - ogorčena je ova mlada žena.

Dodaje da nije bila u sigurnoj kući, ali da je zato zbog nevjenčanog supruga redovno boravila u Policijskoj postaji u Slavinovićima.  

- Čovjek je monstrum i želim ga se riješiti. Rekla sam mu da ne želim imati ništa s njim, ali on neće da se pomiri s tim. Policiji sam podnijela više od 50 prijava, nitko ništa ne poduzima i ja sam se odlučila na korak da izađem u javnost, da državu dignem na noge zbog maltretiranja. Ima i zakon pa da vidimo dokle ćemo dogurati - zaključila je Elvisa Špiorić.
 
Elvisa kaže da je njen nevjenčani suprug trenutačno u Francuskoj, odakle joj je prijetio da će zapaliti njeno i auto njene obitelji.

- On je napravio lažni profil na kojem je stavio lik neke cure. Skinuo je moje slike s Facebooka i napisao kako se ja zovem i da se prodajem za 30 maraka. I on je to poslao svima, čak i mojoj obitelji - kaže Elvisa.

Ključne riječi

Komentara 1

IJ
I ja tebi
16:39 03.10.2020.

Curo draga imaš li ti ikog svoga nek ga nauči pameti jednom za sva vremena.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?