Nema značajnih promjena u temperaturi

Jutro sunčano, poslijepodne očekujte promjenu vremena

14.06.2020.
u 10:26

U Bosni i Hercegovini danas će se vrijeme polako kvariti. Bit će sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne očekuju se pljuskovi i grmljavina očekuju se u središnjim i istočnim područjima Bosne, kao i na sjeveru i istoku Hercegovine. 

Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 22, a najviša dnevna temperatura zraka kretat će se između 23 i 29 stupnjeva, piše Avaz.ba.

Iduća tri dana

Već sutra, ponedjeljak 15. lipanj, očekuje se umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prije podne kiša je moguća na zapadu Bosne. Poslije podne i u večernjim satima kiša, pljuskovi i grmljavina u većini područja.

Dobra vijest je da nema značajnijih promjena u temperaturama. Jutarnja će iznositi od 13 do 19, na jugu do 21, a najviša dnevna bit će od 18 do 25, na jugu do 27 stupnjeva.

U utorak nas očekuje nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu do 21, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 26 stupnjeva.

U srijedu, 17. lipnja, bit će pretežno oblačno vrijeme. Kiša, pljuskvi i grmljavina očekuju se u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 22, a najviša dnevna temperatura zraka bit će od 19 do 25 stupnjeva.

Biometeorološka prognoza

Pogoršanje vremena, koje će se postupno širiti sa zapada prema ostatku zemlje, uvjetuje lošiju opću sliku. Moguće su meteoropatske reakcije poput glavobolje, nervoze, dekoncentracije, reumatskih i bolova na mjestima povreda. Kronični bolesnici trebali bi umanjiti aktivnosti. Sa noćnim satima, biometeorološke prilike dodatno će se pogoršati

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?