Ususret blagdanima!

Kada je pravo vrijeme za kupnju poklona?

21.11.2020.
u 17:11

Blagdani su nam sve bliže, a s njima se bliži i neizostavna blagdanska šoping-groznica. Ipak, šoping će za ove blagdane izgledati drugačije, piše Zadovoljna hr.

Klasični odlasci u trgovinu i kupovina darova bit će ograničeni raznim mjerama, stoga će se brojni okrenuti relativno novom načinu kupovine – online šopingu. Kada je pravo vrijeme za kupnju poklona povoljnije i bez stresa, odgovor donosimo u nastavku teksta.

Gužve u dućanima, veliki redovi na blagajnama i boravak u zatvorenim prostorima bili su karakteristični za predbožićno doba jer poklone svi kupuju do zadnjeg trena. U vremenu kada se fizička distanca ne može dovoljno naglasiti odgovorno ponašanje mora biti visoko na popisu prioriteta, što znači da biste svoju kupovinu ove godine trebali organizirati na vrijeme.

Idealna prilika za obavljanje ranijeg šopinga je nadolazeći Crni petak. Amerikanci, koji su Crni petak i uveli, već godinama tradicionalno nastoje na taj najveći šoping-dan uhvatiti poklone za najbliže po nižim cijenama. Za njih upravo taj dan i označava početak blagdanskog šopinga, a čini se da su taj trend prihvatili i Hrvati, koji će ove godine zasigurno na taj dan kupovati više.

Crni petak ove godine pada na 27. studenog, no brojne online trgovine već su započele s odličnim ponudama koje mame na kupnju. Odlučite li se kupovati online kako biste izbjegli stres pred blagdane, učinite to sada ili barem dva tjedna prije blagdana kako bi vaši pokloni stigli na vrijeme.

Birajte online trgovine u kojima možete naći poklone za sve vaše ukućane kao što je Top Shop kako bi dostava došla u isto vrijeme i kako biste bili sigurni da nijedan dar za vaše najmilije neće zakasniti ili pak doći poslije Božića. Top Shop ima ponudu u kojoj možete pronaći gotovo sve – od madraca do kuhinjskih uređaja. Tako će poklon poput Multifresh ekstraktora ili seta za pečenje Delimano zasigurno usrećiti baku ili mamu, pekač kruha vašu sestru ili vas, dok će klasičan jastuk ili nadmadrad Dormeo biti idealan poklon za one najmilije koji imaju problema s leđima.

 

Set za pečenje Bake’n’Share Delimano
Set za pečenje Bake’n’Share Delimano Foto: Top Shop

 

Kako je ovo godina online kupnje, treba paziti i na to da željeni proizvod nabavite što prije jer se lako može dogoditi da se zalihe potroše. Kao što smo već rekli, treba uzeti u obzir i da će proizvodima koje ste naručili preko online trgovina trebati vremena da dođu do vaših ruku, posebice u prosincu kada će online kupnja biti pojačana te ćete se morati suočiti s pomalo zakašnjelim isporukama. Zato u kupovinu krenite na vrijeme.

Ako ste ipak tradicionalni tip koji stvari voli opipati i vidjeti uživo prije negoli se odlučite na kupnju, tada biste sa šopingom trebali krenuti što prije možete, a u njega treba odlaziti u satima kada je gužva u trgovačkim centrima i trgovinama najmanja.

Neovisno o tome odgovara li vam više klasični način kupnje ili ste pobornik online kupnje, s obzirom na to da će blagdanska kupnja ove godine izgledati drugačije negoli ikada prije, nadolazeći Crni petak sigurno je dan kojem se trebate veseliti jer osim što ćete nekoga oduševiti odličnim poklonom, ujedno ćete i ostvariti super uštede.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije