SARAJEVO

Kajganić se sastao sa Schmidtom

24.05.2022.
u 16:24

Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt, posjetio je Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine, gdje se sastao sa v.d. glavnog tužitelja Milankom Kajganićem.

Na sastanku je razgovarano o zajedničkim aktivnostima i naporima dvaju institucija u procesu jačanja vladavine prava, poštivanja zakona i rada za dobrobit svih građana Bosne i Hercegovine.

V.D. glavnog tužitelja Kajganić, upoznao je Visokog predstavnika s radom i kapacitetima Tužiteljstva Bosne i Hercegovine u svim oblastima i nadležnostima institucije, suradnji sa partnerskim pravosudnim i policijskim agencijama u Bosni i Hercegovini, regiji i inozemstvu, te aktivnostima u borbi protiv korupcije, organiziranog kriminala, terorizma, nekažnjenosti ratnih zločina, kao i drugim predmetima iz nadležnosti Tužiteljstva BiH.

Christian Schmidt je izrazio podršku ovoj pravosudnoj instituciji, u procesu jačanja vladavine prava, na europskom putu Bosne i Hercegovine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?