Sjednica Općinskog vijeća
Povratak na članak

Vrijeđanje Hrvata Bugojna

Komentari 5

DU
Deleted user
08:50 08.10.2021.

muslimanska politika je preslika jugopolitike prema hrvatima.....oni se inace uvijek priklone jacima...

VL
IJ
I ja tebi
18:17 07.10.2021.

Vidi molim te što se pojedinci propinju na zadnje noge . Htjeli bi određivati i nacionalnost i pripadnost nekom drugom. Kad su muslimani proglasili sebe Bošnjacima jesu li se bunili Hrvati i Srbi Ne nisu a sad bi ti isti htjeli određivat kaki će se Hrvati zvati. Koji dupli moral ako se to možd zvati moralom. Hrvati su bili Hrvati i to će ostati a vi sebe zovite kako god hoćete to nikoga ne interesuje .

VL
ŽE
Žepče
17:09 07.10.2021.

Nacijonalisti kadače te svatiti da u BiH ili Bugojnu. Ne postoje Hrvati, u BiH i Bugojnu su Katolici i Šokci. A ne Hrvati. Dok se god nainonalisti budu tako iznaš jašnjava li uvijek će imati problema u BiH. A to se isto tako odnosi na pravoslavce u BiH.

VL
LO
lokve
15:15 07.10.2021.

ovakvih ispda će uvijek biti ali da u kantonima gdje je Hrvatska većina da nema Bosanskog jezika sve po zakonu HDZa, Drugo nisi razumio da je HDZ sa svoja dva zastupnika u vlasti tako nam je već odavno sa malim % izabranih uvije dobiju ogromnu vlast to više neće moći kraljevac.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.