radili u interesu koalicija SDA/SBB

Karolina Karačić, Dževad Topić i Sead Srna isključeni iz DF-a

df
24.10.2016.
u 15:09

Troje nabrojanih, sada već bivših čalnova DF-a su suprotno stavovima stranke, radili u interesu koalicija SDA/SBB, navode iz DF-a

U skladu sa zaključkom 15.sjednice Predsjedništva Demokratske fronte koji se odnosi na utvrđeni princip da pri uspostavi većine u općinskim vijećima Demokratska fronta neće koalirati sa SDA, SBB i HDZ BiH, a u vezi s kršenjem odredbi člana 23, stav (3a, 3c, 3d i 3f) Statuta DF-a, Predsjedništvo Demokratske fronte donijelo je sljedeće odluke:

1. Odluku o prestanku mandata članici Predsjedništva DF-a Karolini Karačić i isključenju iz članstva u Demokratskoj fronti.
2. Odluku o isključenju iz DF-a Dževada Topića.
3. Odluku o isključenju iz DF-a Seada Srne.

Obrazloženje: U skladu s odredbama člana 23.Stav (3) Statuta Demokratske fronte, isključenje iz stranke izriče se za članstvo, djelovanje i kandidaturu u drugoj stranci, djelovanje koje je u suprotnosti s osnovnim principima i ciljevima Stranke, kršenje Statuta stranke, ponašanje ili djelo kojim se nanosi ozbiljna šteta ugledu stranke.

Troje nabrojanih, sada već bivših čalnova DF-a su suprotno stavovima stranke, radili u interesu koalicija SDA/SBB, kao i u interesu novoizabranog načelnika općine Centar, Nedžada Ajnadžića. Napominjemo da je svo troje isključenih prošlo na listi za vijećnike općine Centar – Sarajevo kao kandidati DF-a, priopćeno je iz stranke. 

Ključne riječi
DF

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?