prognoza

Kiša u većem dijelu BiH, moguć i snijeg

kiša
ilustracija
26.03.2017.
u 16:27

U Bosni i Hercegovini u nedjelju će preovladavati pretežno oblačno vrijeme. Kiša se očekuje u većem dijelu zemlje, a u višim područjima sa snijegom, priopćeno je iz Federalnog hidrometerološkog zavoda BiH.

U Hercegovini je ponegdje moguća i grmljavina, te padaline slabog, na jugu umjerenog intenziteta.

Očekivana količina padalina u Bosni od jedam do pet, a u Hercegovini od 5 do 15, lokalno do 20 litara po kvadratnom metru. U večernjim satima očekuje se postupni prestanak padalina i smanjenje oblačnosti. Puhat će slab do umjeren vjetar, sjevernog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini, slaba do umjerena, bura. Dnevne temperatura od 9 do 13, na jugu od 15 do 19 stupnjeva Celzijusa.

U Sarajevu je jutros pretežno oblačno. Slaba kiša se očekuje u drugom dijelu dana. Dnevna temperatura oko 11 stupnjeva Celzijusa.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini očekuje se uglavnom pretežno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

U Bosni će puhati, slab do umjeren vjetar, sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini, umjerena bura. Jutarnje temperature od minus tri do dva stupnja Celzujusa, na jugu od  tri do osam, a dnevne od osam do 13, na jugu od 13 do 18 stupnjeva Celzijusa.

U utorak očekuje se  sunčano vrijeme uz jutarnje temperature od minus tri do dva, na jugu od tri do osam, a dnevne od 11 do 17, na jugu od 16 do 21 stupanj Celzijusa.

U srijedu vrijeme će također biti  sunčano. Jutarnje temperature iznosit će od minus jedan do četiri, na jugu od četiri do devet, a dnevne od 13 do 19, na jugu od 17 do 22 stupnjeva Celzijusa.

U četvrtak očekuje se sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost, te jutarnje temperature od dva do osam, na jugu od sedam do 11, a dnevne od 13 do 19, na jugu od 18 do 22 stupanja Celzijusa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?