PORUKA

Klem: Mi smo jedan narod bez obzira na granicu RH i BiH

specijalci
Jabuka TV
28.04.2014.
u 09:16

Za novog-starog predsjednika izabran je Zdenko Jurić Major

Za predsjednika Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata Hrvatske Republike Herceg Bosne (USP HR HB) na Saboru je Zdenko Jurić Major dosadašnji predsjednik, izvijestio je portal Jabuka.tv. Svetu misu za sve poginule i umrle pripadnike Udruge specijalaca prije toga predvodio je fra Tomislav Jelić u kapelici crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Širokom Brijegu te su položeni vijenci za sve poginule branitelje. Održana je i svečana akademija na kojoj su osim članova Udruge nazočili, uz ostale, općinski načelnik Miro Kraljević i načelnik općine Posušje Branko Bago te brojni gosti iz Republike Hrvatske među kojima Josip Klem, predsjednik Udruge specijalne policije RH, izaslanik gradonačelnika Zagreba Milana Bandića pukovnik HV-a Mirko Ljubičić.

Josip Klem, predsjednik Udruge specijalne policije, osvrnuo se na aktualnu političku situaciju u RH, te kriminalizaciju Domovinskog rata. - Kada pogledamo naša znakovlja, vidi se da smo jedna vojska, jedan narod bez obzira na granicu između nas. Naši generali Markač i Gotovina su oslobođeni, ali ne smijemo zaboraviti, bez obzira na ishod drugostupanjske presude, na naše prijatelje u Haagu, ne smijemo zaboraviti jedni na druge jer imamo svoju povijest i mi je pišemo - rekao je Klem. Nazočne su pozdravili i predstavnici brojnih udruga HVO-a. Na kraju druženja specijalci i veterani RH i BiH su odigrali nogometni susret na stadionu Pecara u Širokom Brijegu. (Z. Krešić/jabuka.tv)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije