DOBAR ULOV

Kod bodibildera nađene tisuće komada steroida

30.08.2021.
u 15:50

Doron H. (35), Slobodan D. (38) i Kristina B. (24) sumnjiče se za nedozvoljenu trgovinu drogama i sredstvima koja su zabranjena u sportu zbog čega su svi troje završili u Remetincu. Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio im je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Inače, Doron H. je zbog iste stvari, nedozvoljene trgovine steroidima,  2018. bio uvjetno osuđen, s tim da mu rok kušnje od pet godina još nije istekao. On i Slobodan D, su bodibilderi, dok mu je Kristina B. djevojka. Ona se sumnjiči da je steroide preprodavala preko društvenih mreža, a poveće količine raznih preparata, koje se broje u desecima tisuća komada, policija je pretragama pronašla u stanu, garaži i automobilu koje koriste. Većinu tih ilegalnih preparata držali su u garaži na području  Susedgrada, a nakon uhićenja, Doron H. i Kristina B. su se branili da garaža nije njihova.

Osim raznih steroida, u pretragama je nađeno i nešto tableta MDMA te  Xanaxa. Osim droge i steroida nađeni su i svakakvi lijekovi, od kojih se neki i ne koriste u Hrvatskoj. Nije priopćeno kolika je vrijednost  zaplijenjene droge i steroida, a nije precizirano ni koliko dugo se trojac bavio tim “poslom”.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?