Široki Brijeg

Koncert Jelene Rozge na Dan grada bio je pogodak ‘u sridu’

17.08.2017.
u 08:00

 - Ne znate koliko sam sritna što sam ovdje u Širokom na blagdan Velike Gospe. Uh, koliko vas je, nadam se da ćete pivati skupa sa mnom – rekla je popularna pjevačica Jelena Rozga, koja je na blagdan Velike Gospe i Dan grada Širokog Brijega nastupila na prepunom širokobriješkom Trgu žrtava. Tako je i bilo, veliko mnoštvo posjetitelja od sedam do 77 godina bilo je u funkciji pratećih vokala hrvatske estradne zvijezde. Posebno oni najmlađi pjevali su čitave refrene Rozginih hitova. Pokazalo se to kao - dobitna kombinacija!

Estradna kraljica

- Ovo može još samo Mišo Kovač – rekao je netko iz publike.

Pokazalo se kako je ova lijepa i ljupka žena, koja još nije majka, prava estradna kraljica Jelena. Na kraju koncerta poručila je mladima: - Ne dopustite da bilo tko od vas pravi bižuteriju!

Širokobriješki gradonačelnik Miro Kraljević nije skrivao zadovoljstvo:

- Pokazalo se da je Jelenin koncert pogodak “u sridu” jer je prihvatljiva svim naraštajima, od najmlađih do najstarijih.

Jelena je u Široki stigla nakon kraće turneje po Makedoniji.

- Jele je jako popularna i u Makedoniji, traže je i u Sloveniji. U prilici je birati gdje će i kada nastupiti, a poziv za nastup u Širokom za blagdan Velike Gospe i Dan grada se ne odbija – rekao je Pero Kozomara, njezin menadžer, poznat kao skladatelj najvećih hitova klapske pjesme. S estradnom kraljicom Jelenom na Veliku Gospu u Širokom stigla je i njezina majka Marija koja je bila više nego oduševljena ukupnim blagdanskim ozračjem.

Srušen rekord

Po mnogima, srušen je rekord posjećenosti. Računa se da je na samom Trgu žrtava te obližnjem Trgu Ante Starčevića i Ulici Stjepana Radića bilo oko 20.000 posjetitelja. Među njima bio je velik broj posjetitelja iz svih mjesta u Hercegovini, ali i iz Dalmacije, a sreli smo mnoge Širokobriježane sa svih kontinenata. Jelena se nakon nastupa jedva “probila” do automobila svoga menadžera, mnoštvo mladih htjelo je doći do selfieja s njom.

U zabavno-glazbenom dijelu u okviru programa Dana grada Širokog Brijega održana je večer folklora “Brijeg Široki - slavno ti je ime”, upriličen je nastup benda Kiše jesenje, a održane su brojne svirke lokalnih bendova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?