Čović posjetio Distrikt Brčko

Konkretnim mjerama ubrzati ekonomski i gospodarski oporavak i osigurati stabilnost

25.05.2020.
u 17:55

Predsjednik HDZ BiH Dragan Čović posjetio je danas Distrikt Brčko i održao sastanak s dogradonačelnikom Distrikta Brčko i predsjednikom HDZ BiH Organizacije za Distrikt Brčko, dr. Antom Domićem i članovima HDZ BiH Organizacije za Distrikt Brčko. 

Domaćini današnjeg sastanka upoznali su Čovića s trenutnim stanjem u Distriktu, prije svega gospodarskim i ekonomskim mjerama koje su vlasti Distrikta Brčko poduzeli u prevenciji i rješavanju socioekonomskih pitanja nakon izvanrednog stanja i borbe s koronavirusom, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Solidariziranje u novonastalim okolnostima uz direktnu pomoć privatnom sektoru kroz konkretne mjere subvencioniranja i pomoći predstavljene su kao prioritet čije su aktivnosti već započele i biti će ostvarene prema svim gospodarskim subjektima koji su izravno pogođeni uključujući razne grane gospodarstva.

Radna mjesta i očuvanje istih su u primarnom fokusu svih daljnjih mjera koje će se donositi na razini Distrikta.

Dužnosnici su razgovarali i o raspisivanju lokalnih izbora te aktivnostima i pripremama za iste.

Čović je iskazao punu podršku svim aktivnostima i projektima prezentiranim na sastanku s dogradonačelnikom Distrikta Brčko i predsjednikom HDZ BiH Organizacije za Distrikt Brčko, dr. Antom Domićem i članovima HDZ BiH Organizacije za Distrikt Brčko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?