NEPOZNAT UZROK

Korisnici diljem svijeta u problemima Facebook, Messenger, Instagram i WhatsApp ne rade kako treba

ilustracija
19.11.2021.
u 18:53

Uistinu postajem umorna od toga što je Facebook nepouzdan. Je li netko našao alternativu? - poručila je ljutito jedna korisnica.

Korisnici Facebooka, Instagrama, Messengera i WhatsAppa javljaju da imaju brojne probleme s korištenjem aplikacija, javlja Downdetector. Inače, riječ o aplikacijama koje su u vlasništvu Facebooka, odnosno Mete. 

Problemi su počeli danas nešto prije 18 sati. Korisnici javljaju da im se ne objavljuju statusu ni komentari na Facebooku, dok korisnici Instagrama ne mogu objavljivati slike. WhatsApp pak ima problema s pozivima, a neki tvrde kako im se čak aplikacija zamrznula i izazvala druge probleme. 

- Uistinu postajem umorna od toga što je Facebook nepouzdan. Je li netko našao alternativu? - poručila je ljutito jedna korisnica.

Podsjećamo, početkom listopada ranije navedene mreže nisu bile dostupne korisnicima nešto manje od 18 sati zbog tehničkih problema. Zbog tog pada Meta je izgubila milijarde dolara. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?