Predstavljamo

Kreacije Slađane Soldo gledat ćemo na mostarskom sajmu

18.03.2016.
u 07:00

Slađanu Soldo ćemo ove godine na mostarskom sajmu gospodarstva gledati kao jednu od članova tima zaduženu za promjenu stila jedne od dobitnica nagrade igre “Make over” , koja je još uvijek u tijeku, i na koju se sve zainteresirane dame stignu prijaviti na FB stranici Mostarskog sajma do 29. ožujka. Otkako zna za sebe moda je bila dio njezina života, a tu ljubav posljednjih godina dijeli sa svim pripadnicama ljepšega spola, kojima ispunjava snove i uljepšava ih za njihove najvažnije životne trenutke, piše Večernji list BiH.

Večernji list BiH: Kada se javila ljubav prema modi i šivanju?

- U djetinjstvu sam imala svoje uzore i divila se haljinama koje su ti moji uzori stvarali, a da ne govorim o krpicama i lutkama koje sam stalno oblačila i presvlačila. Moj prvi pravi kroj i uspjeh bio je u trećem razredu osnovne škole kad sam sebi izvadila prvi kroj iz Burde i sašila šorc. Sve sam šivala ručno jer mi mama nije dopuštala raditi na šivaćem stroju s obzirom na to da sam još bila dijete. U prvom razredu srednje škole dobila sam svoj prvi stroj za šivanje i od tada mašti nije bilo kraja.

Večernji list BiH: Na mostarskom sajmu sudjelovat ćete kao jedna od dizajnerica koja će promijeniti imidž i stil jedne od dobitnica nagradne igre ‘Make over’. Kakva su vaša očekivanja?

- Vjerujem kako ću ispuniti očekivanja i zaista se radujem tom izazovu. A, nadam se da će i djevojka ili gospođa koja bude izvučena također biti zadovoljna.

Večernji list BiH: Gdje pronalazite inspiraciju?

- Nemam ni mjesto ni vrijeme za pronalaženje inspiracije. Moja inspiracija dolazi u trenutku i, slobodno mogu reći, kako ustvari inspiracija pronađe mene.

Večernji list BiH: Koje modele najviše volite raditi?

- Najviše volim raditi svečane haljine jer su one nekako priča za sebe i svaka dama će u njima pričati neku novu priču, a ja sam sretna što sam mogla sudjelovati u njihovu stvaranju...

Večernji list BiH: Koji su vaši omiljeni materijali i boje koje volite koristiti u kolekcijama i kreacijama koje radite?

- Ni tu nisam posebno “komplicirana”. Volim sve boje i sve modele jer moda i kreiranje su igre bez granica.

Večernji list BiH: Koliko su klijentice danas zahtjevne i koliko zaista slušaju savjete stručnjaka?

- Današnje cure znaju što žele, pa je meni svakako lakše raditi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije