DAN OPĆINE KREŠEVO

Kreševo u zadnjih tridesetak godina postiže kontinuiran uspjeh i napredak

15.08.2019.
u 09:59

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara nazočio je svečanom obilježavanju Dana općine Kreševo koje je upriličeno sinoć održavanjem svečane sjednice Općinskog vijeća Kreševo u Napretkovom domu.

„Svim Kreševljankama i Kreševljacima čestitam Dan općine Kreševo i patron župe blagdan Velike Gospe. Kreševo u zadnjih tridesetak godina postiže kontinuiran uspjeh i napredak i na tom vam iskreno čestitam, uvjeren da ćete i dalje imati punu potporu u realizaciji svih projekata na dobrobit svih stanovnika vaše općine. Želim vam puno uspjeha i u budućem radu, te da svih narednih godina svjedočimo još većim uspjesima i još većoj radosti u samom Kreševu.“, kazao je predsjednik Federacije BiH.

Načelnik općine Kreševo Renato Pejak iznio je opširno izvješće o realiziranim projektima, planovima za budućnost i sveopćem stanju u općini Kreševo.

„Ponosmo mogu reći da smo kao tim radili projekte koje smo realizirali i koji su u fazi realizacije. Uistinu, uz pomoć naših dragih prijatelja koji su naše projekte prepoznali, kako u Županiji, tako i u Federaciji BiH, ali i naših dragih prijatelja izvan BiH, prije svega Vlade Republike Hrvatske, Vlade Republike Češke i Vlade Bugarske. Ponosan sam što sam na čelu općine koja je, kad pogledamo naš proračun i naše mogućnosti, ipak uspjela realizirati toliko projekata prevažnih za sve nas u Kreševu. Posebno zahvaljujem Vladi ŽSB i Saboru ŽSB na potpori u izgradnji ceste Kreševo – Kiseljak, federalnom Ministarstvu prostornog uređenja na čelu s ministrom Josipom Martićem na potpori u realizaciji više projekata i svim drugim dužnosnicima i institucijama s županijske i federalne razine vlasti koji su nam uistinu pomogli i bez kojih ne bi bilo moguće uraditi sve ono što smo uradili u protekloj godini kako bi učinili naše Kreševo još ljepšim i boljim za život.“, kazao je načelnik Pejak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?