SARAJEVO

Krišto čestitala Plenkoviću i HDZ-u na uspjehu

07.07.2020.
u 13:35

Zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto čestitala je hrvatskom premijeru i predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću na uspjehu na parlamentarnim izborima u republici Hrvatskoj. Čestitku upućenuPlenkoviću i suradnicima prenosimo u cijelosti.

Poštovani gospodine Plenkoviću,

Vama osobno, kao i svim izabranim kandidatima Hrvatske demokratske zajednice upućujem najsrdačnije čestitke na ostvarenom uspjehu.

Odluka da na parlamentarne izbore idete samostalno pokazala se potpuno ispravnom i na taj način još jednom ste potvrdili neospornu snagu Hrvatske demokratske zajednice. 

Duboko sam uvjerena da će hrvatski narod u Bosni i Hercegovini i dalje imati Vašu punu potporu na putu ostvarivanja ustavne jedankopravnosti sa druga dva konstitutivna naroda te da ćemo uspješnom suradnjom i jačanjem dobrosusjedskih odnosa dviju zemalja i dalje raditi u cilju napretka BiH na njenom euroatlanskom putu.

Uz izraze moga osobitog poštovanja i želju za uspjehom u budućem radu, srdačno Vas pozdravljam, stoji u čestitci Borjane Krišto..

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?