Poruka pobjednika izbora

Krivokapić: "Đukanoviću, smiluj se svom narodu i dodijeli mandat"

zdravko krivokapić
04.10.2020.
u 18:00

Mandatar za sastav nove vlade i lider koalicije "Za budućnost Crne Gore", Zdravko Krivokapić kazao je i da poslije više od mjesec dana od završetka izbora čeka da se predsjednik Crne Gore Milo Đukanović "smiluje svom narodu i dodijeli mandat za sastav nove vlade".

On je u objavi na Facebook stranici koalicije, naveo i da povodom Zakona o slobodi vjeroispovijesti "građani Crne Gore slušaju konfuzne izjave predstavnika političkog bloka koji je odmah nakon izbora u temeljni sporazum ugradio rješenje tog pitanja".

U sporazumu koji su potpisale koalicije "Za budućnost Crne Gore", "Mir je naša nacija" i "Crno na bijelo", između ostalog se navodi, da će nova demokratska vlast sve zakone donositi i revidirati u skladu sa europskim standardima, a s ciljem što brže integracije Crne Gore u EU".

Predložio je da se na javni dnevni red "ne kandidiraju teme koje su umjetne, jer stvarnih ima na pretek, da se ne širi defetizam ili pesimizam, jer "mi nismo pobijedili da bi kukali ili međusobno se optuživali, već da bi mijenjali Crnu Goru".

"Predlažem da javni prostor obogatimo konstruktivnim raspravama o realnim problemima i tako pošaljemo poruku da i na takav način rušimo izopačeno nasljeđe koje nam je ostavio odlazeći režim", piše na Facebook stranici lidera koalicije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?