SARAJEVO

Krizni stožer FBiH predložio da policijski sat ipak ostane od 21 sat

13.04.2021.
u 16:53

Krizni stožer Federalnog ministarstva zdravstva je na današnjem sastanku donio preporuku za Vladu Federacije BiH da ne skraćuje razdoblje zabrane kretanja.

Nakon jučerašnjeg sastanka premijera Federacije BiH sa županijskim premijerima, Fadil Novalić je naložio Kriznom stožeru Federalnog ministarstva zdravstva da razmotri potencijalnu relaksaciju epidemioloških mjera, odnosno da policijski sat bude pomjeren sa 21 na 23 sata.

Do ove ideje je došlo nakon što su u Sarajevskoj županiji ovoga tjedna relaksirane mjere otvaranjem ugostiteljskih objekata na otvorenom, no ta je odluka donesena s obzirom na pozitivan trend novozaraženih i hospitaliziranih u županiji.

Zahtjev za relaksaciju mjere zabrane kretanja dolazi između ostalog i zbog ramazana, ali brojevi u ostatku Federacije Bosne i Hercegovine čini se da nisu dovoljno dobri kao u Sarajevskoj županiji.

Ranije je donesena odluka da se ujednači policijski sat u cijelom entitetu, a tako bi trebalo ostati najmanje do četvrtka kada će u Vladi FBiH biti održan sastanak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije