NE MOŽE BEZ NJE

Kujicu smatra svojim djetetom: 'Psi bi trebali imati tretman kao i djeca'

Kate Taylor
28.02.2020.
u 19:45

Žena koja ne može imati djecu je rekla kako je njezina kujica postala zamjena za dijete i vjeruje da bi trebala imati iste povlastice kao ostala djeca.

Kate Taylor, 42, posvojila je svoju mješanku Poppy kada je bila štene od tri tjedna, a sada ima osjećaj da je njen trinaestogodišnji pas postao njezino dijete. Kate radi od kuće jer ne može podnijeti biti razdvojena od nje više od tri sata, a sada se bori da psi budu prihvaćeni na javnim mjestima jednako kao djeca. Za Daily Mail je rekla: "Zašto bi značenje mama značilo samo ako rodiš? Shvatila sam da je biološka vezanost najmanja stvar koja te čini mamom. Majčinstvo nije o tome, već o beskonačnoj ljubavi, pažnji i brigi koju pružate nekome te stvaljanje njihovih potreba prije svojih."

Kate i njen suprug Rob prošli su teško razdoblje kada su pokušavali dobiti dijete, ali nijedna metoda nije djelovala. Bili su jako emocionalno iscrpljeni i potišteni te su odlučili su nabaviti psa kako bi imali nešto u životu što će ih usrećiti. Kate je priznala da zbog toga što nije mogla biti majka se osjećala kao da ne pripada u zajednici, ali je brzo shvatila da njena ljubav prema Poppy ispunjava tu prazninu.

Svugdje gdje je dozvoljeno, Poppy ide s njima jer ne voli razdvajanja od vlasnika. Kate je ljuta jer pristup psima nije dvugdje dopušten. "Ne razumijem kako zločesta i neposlušna djeca mogu svugdje, a psi ne. Kada bismo otišli u pub i Poppy bi mirno ležala ispod stola, nitko ne bi ni znao da je tu, a s druge strane djeca bi se derala i radila nered." Smatra da su psi isti kao djeca jer kada su djeca zločesta, ona se deru, a kada su psi zločesti, laju. Vjeruje kako je odgajanje psa i djeteta jednako teško, a ako ih dovoljno poznajete, moći ćete ih disciplinirati.

 

 

Kate je cijeli svoj život posvetila brigi o Poppy, ali ima jedan problem koji većina 'majka' nema, a to je da će ona nadživjeti svoje 'dijete'. Poppy je sada već stara i Kate ne može zamisliti život bez nje, stoga je nabavila novo štene Gerturde ili skraćeno Gertie, kako bi joj rastanak od Poppy bio lakši, a nada se da će novo štene odgojiti kao i Poppy kako bi imala novo 'dijete' o kojem će se brinuti.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije