Vikend sa stabilnim vremenom

Kupači na neumskim plažama, najava dobre sezone

16.05.2022.
u 15:44

Lijep vikend s uglavnom visokim temperaturama mnogi građani BiH iskoristili su kako bi pobjegli od gradskih gužvi te uživali na mnogim kupalištima i plažama iako službena ljetna sezona u mnogim mjestima još nije počela. Jedini bh. grad na moru Neum dobio je i svoje prve kupače. Kako se ekipa Avaza uvjerila na licu mjesta, temperatura od 27 Celzijevih stupnjeva dovoljno je visoka, tako da posjetitelji čak traže malo hlada. A temperatura mora, koja iznosi oko 18 stupnjeva, za neke je sasvim dovoljna za kupanje.

Cijene hrane i pića trenutačno nisu znatno drugačije nego u glavnom bh. gradu. Obična espresso kava stoji 2 KM, pizza od 10 do 14 KM, ovisno o tome gdje jedete, dok kugla sladoleda, omiljene osvježavajuće slastice za toplo vrijeme, košta od 1,50 do 2 KM. Neum se ubrzano priprema za novu turističku sezonu uz očekivanje kako će se ponoviti izvrsni rezultati koji su zabilježeni prošle, kao i 2020. godine. Pritom veliki značaj za bolje iskorištavanje potencijala ima i nova prometnica koja prolazi zaleđem. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?