SVOJATANJE POMORSKOG DOBRA

Kupačica na Pagu navodno protjerana s plaže: Vrijeđao me i prijetio, na rivi bile deke i ručnici'

23.08.2021.
u 11:54

UFacebook grupi Otok Pag tijekom ovog su vikenda osvanule fotografije plaže iz uvale Mandre u općini Kolan gdje je navodno jednu kupačicu predsjednik odbora za prostorno planiranje vrijeđao te tjerao s plaže. 

Kako je ispričala kupačica, radi se o rivi koja je ispred kuće Ivice Šuprahe. 

- Dotični me upravo izvrijeđao, prijetio te se ponašao potpuno bolesno samo zato što sam kročila na navedenu rivicu te se tek planirala okupati. Nastavno na sve, gospodin je još i prijetio komunalnim redarom i policijom, ispričala je Antonela Gligora.

- Kada sam stigla, na rivi su bile silne deke, ručnici i prljave gaće a nigdje nikoga. Čim je dotični skužio da se netko približio nastao je kaos. Što reći?! Nisam li upravo ja ta koja bi trebala pozvati policiju i komunalnog redara? Nadam se da će se prepoznati na ovoj lijepoj sličici, nadodala je. 

Ovo ovog slučaja za RTL se oglasio i sam Šupraha, govoreći da postoje dvije strane svake priče.  - Ne mislim odgovarati svakome ponaosob, ali želim reći da se službena informacija do koje može svatko doći, nalazi u adekvatnoj instituciji - MUP-u Pag.

Iako ovaj "slučaj" nije ni približno navedenom, ja se kao civilizirana osoba duboko ispričavam svima onima kojima je poremećen mir, godišnji odmor ili bilo koji sličan trenutak. Vjerujte mi da kao stručna osoba sve vas podržavam u svim nastojanjima da se zaštite sve prirodne vrijednosti naše lijepe Domovine, pomorsko dobro i sve vezano u tu domenu, napisao je. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije