Tragedija

Kupila drva i ugljen na kredit pa stradala u požaru

09.09.2015.
u 06:30

Tragedija usred Sarajeva Ugušila se psihički bolesna starica

Na području Kovača u starom dijelu Sarajeva jučer rano ujutro izbio je požar u kojemu je smrtno stradala starica Mulija Bičakčić (79), potvrdio je dežurni dispečer PVB Senad Vladović kojemu je nesretni slučaj prijavljen točno u 4.11 sati, piše Večernji list.

- Odmah nakon dojave izašli smo na teren i zatekli gotovo potpuno izgorenu kuću, a požar je već počeo zahvatati dvije susjedne. Uspjeli smo lokalizovati požar u 5.24 sata i na taj način spasiti još dvije kuće kojima je prijetio. Prilikom akcije, u kojoj je sudjelovalo osam vozila i 20 vatrogasaca, spašene su dvije starije osobe, dok je jedna, nažalost, stradala. Policija će istragom utvrditi uzroke požara, rekao je dispečer. Mensur Đurđević, susjed nastradale koja je živjela sama, navodi da, kao i mnogi, u ta doba ništa nije čuo, pa ni vatrogasna kola. Za susjedu kaže da je poznaje kao dobru, skromnu ženu i da mu je žao što joj se to dogodilo. Dodao je kako je sreća u nesreći što nije stradalo još obližnjih kuća. Razija Smajić, predsjednica Udruge umirovljenika MZ Kovači, kazala je kako je poznavala nastradalu koja je nedavno preko ove udruge podigla kredit za drva i ugljen.

- Baš mi je žao jer se ovo dogodilo. Nastradala Mulija inače je bila duševna bolesnica i znala je često sama besciljno hodati. Živjela je sama, a u kući do njezine živi njen brat s kćeri - tvrdi Razija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?