MILORAD DODIK:
Povratak na članak

Lagumdžija stoji iza prosvjeda

Predsjednik Srpske je dodao da se politika bošnjačkih stranaka ogleda i u tome što njihovi predstavnici blokiraju rad institucija BiH, konkretno sada Doma naroda

Komentari 4

SM
smrad
17:22 10.02.2014.

Sigurna je ta republika mrska za srbe,a svi drugi su građani drugog reda

VL
PO
pojedinac
20:38 10.02.2014.

Da li iza svega stoji Lagumđija je upitno.Iza mene ne stoji,imam dovoljno za sebe ali nemogu gledat susjeda iliti komšiju da se pati,te sam stoga prisutan iliti nazočan na demonstracijama. Porezni nspektor u Rafineriji nafte u Brodu Babić je prilikomm uvida otkrio preveliki kriminal.Kad je trebao predati izvještaj dobio je poruku da izvještaj naštima ,a za lojalnost da dobije 1000000 km(miliojn km).Ak neće spomenuli su mu da ima djecu i da je to za njegovu djecu dobro. Vi koji branite RS razmislite koga branite. Ovo je socijalni bunt !

VL
AL
alexije
22:47 10.02.2014.

Sjecam se ko juče 92 godine Sarajeva, ko fol desavanje naroda,ista stvar se ponavlja i sada.Već se iznose i ratne zastave ,jedni podnose ostavke drugi odugovlace da bi drzali tenziju naroda.Cilj je unitarna muslimanska bosnia,ma kavi socijalni problemi ,jesu oni,jesu oni, ali oni su vrh ledenog brega a znate li koliko leda ima ispod vode(vidi se 1/5 a dole 4/5)e te 4/5 su protiv Republike Srpske. Ja kao bivši sarajlija znam vrlo dobro mentalitet naroda dole. Mi njih ne volimo ,(samo da nisu sa nama)a oni nas mrze(da smo sa njima al pod zemljom),ili kao podanici. Muslimani bosnie u principu ne znaju da žive sami sa svojim narodom,njima treba još neki narod da im bude podanik dok ti isti bosniac muslimani kad dodju na zapad su odlicni i vredni ljudi i sa njima svako može. Dok u bosnii su sasvim drugaciji i zato nikad neće moći da profuncionise BiH kao u doba SFRJ.Tad je bila i nikad vise,sad može samo imaginarna kvazi država,sa dva entiteta ili 3 ako Hrvati budu pametni.

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
17:41 10.02.2014.

Dok god postoji Dodigova knezevina, na ovim prostorima nece biti stabilnosti niti mira.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.