unatoč izvanrednoj situaciji

Ljubav u doba korone: Mladenci iz BiH uz prigodne maske izgovorili "da"

Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
1/2
29.03.2020.
u 08:33

Ljubav ne poznaje granice, dokaz za to su i mladenci iz Banje Luke Svjetlana Keren i Dušan Babić, koji su se unatoč izvanrednoj situaciji zbog koronavirusa i ograničenjima, "stigli i vjenčati".

U pratnji kumova, poštujući mjere koje su na snazi, svoje sudbonosno "da" su izgovorili pred matičarem i vijećnikom Skupštine grada.

Svjetlana kaže kako vjenčanje nisu zamišljali bez obitelji, ali da je ipak bilo simpatično, i nešto što će pamtiti cijelog života. 

Foto: Dejan Rakita/PIXSELL

- Za datum vjenčanja smo se odlučili još krajem prošle godine, jer nam on privatno ima simboliku. Ali, željeli smo i da ono bude između dvije utrke, jer je moj suprug profesionalni atletičar, a ja rekreativno trčim polumaraton i manje utrke. Svadbu smo planirali u krugu uže obitečlji i roditelja, ali je takva situacija da su i moja majka, ali i Dušanovi roditelji stariji od 65 godina, pa nisu nazočili zbog zabrana - kazala je Svjetlana za Banjaluka.com.

Na maskama koje su nosili, izrađenih uz pomoć prijatelja, imali su natpise na kojima je pisalo: mlada, mladoženja, kum i kuma.

- Drago nam je ako je vijest o našem vjenčanju, nekome popravila raspoloženje. Pravu proslavu smo dogovorili s kumovima, roditeljima i obitelji kada prođe ova situacija s koronavirusom. Imali smo potpuno drugačiji koncept, ali na kraju je ispalo dobro - rekla je mladenka.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?