Posjet Središnjoj Bosni

Ljubić: Mlade trebamo zadržati otvarajući radna mjesta

Domoljubna koalicija
28.10.2015.
u 11:27

Nositelj liste za 11. izbornu jedinicu za BiH, Božo Ljubić, s kandidatima s liste, Ivanom Šukerom zastupnikom u Hrvatskom Saboru, Željkom Ragužem, Mijom Crnoja, Draganom Konta, Željkom Glasnovićem i Antom Jukić boravili su jučer u Vitezu.

Kandidate Domoljubne koalicije i HDZ za XI. Izbornu jedinicu dočekao je predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Nikola Grubešić, dok su sastanku nazočili i visoki dužnosnici HDZ BiH iz Županije Središnja Bosna.

Božo Ljubić, nositelj liste za 11. izbornu jedinicu za BiH, naglasio je kako je najveći problem odlazak mladih ljudi kako iz cijele BiH tako i iz Središnje Bosne. 

„Mlade ljude trebamo zadržati otvarajući radna mjesta, Republika Hrvatska treba pomoći putem fondova, investicija ljudima u BiH se i u Središnjoj Bosni se treba osigurati sigurna budućnost, a sigurnu budućnost vidimo u novim radnim mjestima“, kazao je između ostalog Ljubić.

„Želimo da se nastavi pomoć Hrvatske znanstvenim, zdravstvenim, kulturnim i crkvenim institucijama BiH, za što će se kandidati i budući zastupnici iz 11. izborne jedinice za BiH, najviše i zalagati u Hrvatskom saboru“, zaključio je Ljubić.

„Politika u Hrvatskoj treba postati rame Hrvatima u Bosni i Hercegovini na koje se mogu osloniti da dobiju stvarnu jednakopravnost a ne samo onu na papiru i koju imaju sada u stvarnosti, očekuje nas puno posla, a samo ga zajedničkim snagama možemo ostvariti  svoje ciljeve“, kazao je Ivan Šuker zastupnik u Hrvatskom Saboru i kandidat za 11. izbornu jedinicu za BiH. 

Šuker je iskazao i jasnu poruku u smislu pomoći bh. Hrvatima u povratku, izjednačavanju prava pripadnika HVO-a i branitelja u Republici Hrvatskoj, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Nakon sastanka s dužnosnicima HDZ BiH ŽSB, kandidati Domoljubne koalicije posjetili su hrvatsku bolnicu „fra Mato Nikolić“ u Novoj Biloj i susreli se s ravnateljem bolnice dr. Velimirom Valjanom.

Posjetu Središnjoj Bosni kandidati i Domoljubne koalicije okončali su u Jajcu gdje su se susreli s predstavnicima društveno-političkog života i gospodarstvenicima općine Jajce.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?