Ljubušanka među finalisticama World top modela Croatia

07.10.2017.
u 12:20

Večeras se u organizaciji Udruženja manekena Hrvatske (UMAH) organizira finalni izbor za World Top Model Croatia, za manekenku koja će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru World Top Model.

Izbor se organizira u Korčuli, gdje se finalistice nalaze od 2.listopada.

Osobito smo ponosni što se među finalisticama nalazi mlada Ljubušanka Ana Gavran, koja će vjerujemo svojom pojavom i šarmom osvojiti žiri, što joj svakako od srca želimo, piše radioljubuški.ba

World Top Model nije klasičan izbor ljepote. U izboru World Top Model Croatia sudjeluju isključivo djevojke, modeli s iskustvom u modelingu, predstavnice modnih agencija Hrvatske.

Modne agencije, na poziv UMAH-a na ovo natjecanje šalju svoje najbolje modele za koje smatraju da imaju predispozicije i za međunarodnu karijeru.

Finalistice izbora World Top Model Croatia svojom pojavom, samopouzdanjem, načinom hoda na pisti, prikazivanjem odjeće koje nose i znanjem se moraju dokazati međunarodnom stručnom žiriju.

Što sve krasi Anu pogledajte u fotografijama koje su snimljene tijekom priprema za natjecanje na Korčuli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije