Članica Predsjedništva HNS-a BiH

Lovrić izrazila nadu da će Aluminij ponovno krenuti s radom te dala potporu Čoviću

Aluminij
11.07.2019.
u 21:35

Članica Predsjedništva HNS-a BiH i počasna predsjednica HSS-a BiH Ljiljana Lovrić izrazila je nadu da će Aluminij ponovno krenuti s radom te iskazala potporu predsjedniku HNS-a BiH Draganu Čoviću. Na svome Facebook profilu podijelila je sljedeću poruku. 

Potpora predsjedniku Hrvatskog naroda dr. Draganu Čoviću,

"Svjesni izrazito teške situacije u kojoj se nalaze djelatnici Aluminija i kako je u ovom trenutku ispravan put dijalog i traženje rješenje za spas ovog poduzeća koji je bio jedan od najvećih izvoznika iz BiH želimo dati punu potporu predsjeniku Covicu u njegovom snažnom zalaganju i nastojanjima da u pregovorima sa svim akterima vezanim za Aluminij uspije se naći kvalitetno rješenje kako bi još jednom kao i već nekoliko puta do sada pomogao u održavanju proizvodnje i nastavku rada ovog nekadasnjeg giganta koji je iznimno važan za cijelu Bosnu i Hercegovinu, prostor Županije HNŽ i Grada Mostara kao i niza poduzeća koja su surađivala s Aluminijem", navela je Ljiljana Lovrić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije