UŽASAVAJUĆE

Majka objavila slike kćeri koja je zbog Ectasyja pala u komu

UŽASAVAJUĆE
09.01.2017.
u 12:00

Dirljiva poruka potresene majke objavljena na društvenim mrežama dignula je internetsku zajednicu na noge, prenosi Net.hr

Kerry Robinson, majka 16-godišnjakinje na Facebooku je objavila fotografiju svoje kćeri kako nepokretna i na aparatima leži u bolnici nakon što je za vrijeme božićnih praznika uzela ecstasy, prenosi Daily Mail.

U svom postu koji je u vrlo kratkom vremenu postao viralan, gospođa Robinson iz Manchestera objavila je fotografije svoje kćeri te napisala upozorenje svim mladima koji uzimaju ovu drogu ili razmišljaju da bi je mogli isprobati.

ectasy2

‘Ne uzimajte te tablete’

‘Ovo je posljedica uzimanja Ecstasyja. Molim vas, nemojte uzimati tablete’, napisala je majka.

Nakon objave fotografije njezine nepomične kćeri koja se nalazila u komi, gospođa Robinson objavila je još jednu fotografiju koja prikazuje njezinu kćer kada se probudila.

Tisuće podijelile objavu

‘Hvala svima koji ste podijelili moju objavu. Nadam se da niti jedno dijete više neće uzeti ove tablete’, napisala je te objasnila kako je fotografiju svoje kćeri koja leži u komi stavila na društvene mreže kako bi upozorila ostalu djecu na posljedice koje tableta može izazvati.

 

Gospođa Robinson se nije nadala da će njezinu objavu u samo nekoliko dana pogledati na tisuće ljudi od kojih je većina objavila poruke podrške njoj, a njezinoj kćeri zaželjela brz oporavak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije