KORISNO

Majka otkrila kako da kuća uvijek lijepo miriši: Trebate samo tri prirodna proizvoda

08.05.2021.
u 18:18

Drugi korisnici TikToka bili su oduševljeni njezinom idejom, a jedna je žena ispitivala mogu li se i ostaci ovih proizvoda iskoristiti.

Jedna majka iz Australije otkrila je jednostavnu taktiku koju koristi kako bi njezin dom uvijek lijepo mirisao, a treba joj samo tri prirodna proizvoda, kako prenosi Daily Mail. Na svom TikTok profilu, Chantel Mila, podijelila je trik za izrađivanje osvježivača zraka, a potrebni su vam samo - limun, ružmarin i esencijalno ulje vanilije. Osvježavajući miris iznenađujuće je lako napraviti, samo trebate prokuhati dvije šalice vode i ova tri sastojka. 
- Vodu zagrijte na štednjaku i dodajte ostale sastojke. Kada zavrije, maknite sa štednjaka i ostavite na lako dohvatnom mjestu u kući. Ne zaboravite dolijevati vodu tijekom dana - objasnila je Chantel u svom videu, koji je pogledan gotovo 200 tisuća puta. Drugi korisnici TikToka bili su oduševljeni njezinom idejom, a jedna je žena ispitivala mogu li se i ostaci ovih proizvoda iskoristiti.  - Destilirana voda izvrstan je sprej za sobu ili u kombinaciji s alkoholnim octom, pa možete napraviti višenamjensko sredstvo za čišćenje - rekla je Chantel te dodala da miris traje do tri puna dana, dok će sprej trajati nekoliko mjeseci.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?