ZANIMLJIV TRIK

Majka otkrila kako je prevarila svoju kćer (6) da prespava Novu godinu

alkohol
02.01.2020.
u 12:52

Ova 25-godišnja majka otkrila je kako je za Novu godinu prevarila svoju šestogodišnju kćer da ode ranije spavati kako bi ona mogla ići van proslaviti Novu godinu.

Svaki roditelj zna kako je imati malo dijete na Novu godinu. Vi želite slaviti sa svojim prijateljima, piti alkohol i jesti finu hranu.  Ali kada imate dijete sve se to promijeni malo, jedete hranu koju vaša djeca vole, ne pijete alkohol i morate ih zabavljati cijelu noć.

Jedna pametna mama dosijetila se načina na koji su i ona i njena kćer proslavile Novu godinu na svoj način, piše Mirror. Na staru godinu, namjestila je sve satove u kući da idu četiri sata ranije tako je njena kćer proslavila Novu godinu u 20, umjesto u ponoć.

Zatim ju je stavila u krevet i proslavila Novu godinu sa svojim prijateljima i sa puno alkohola. Kaže kako se odlično zabavila, ali osjećala se pomalo krivo što je prevarila kćer.

Kada je podijelila svoju priču na Internetu, neki su bili oduševljeni, dok su joj drugi govorili da nije dobra majka jer ne želi provoditi vrijeme sa svojom kćeri. A biste li vi iskoristili ovaj trik za sljedeću Novu godinu?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije