nakon velikih oborina

Maksimalna angažiranost mehanizacije i ljudstva na čišćenju snijega u Bihaću

05.02.2018.
u 19:29

Intenzivne snježne padavine na području grada Bihaća proteklog vikenda rezultirale su otežanim odvijanjem prometa, prekidom isporuke električne energije za neka područja grada Bihaća, a time i prekidom isporuke vode uslijed nestanka električne energije. I ovaj put građani su uputili kritike i zamjerke zbog loše očišćenih prometnica i pločnika. 

Prema informacijama iz JKP Komrad, od jutros su na terenu sva raspoloživa mehanizacija i ljudstvo, a već su očišćeni pločnici prema županijskoj bolnici, kao i prometnice prema svim gradskim osnovnim i srednjim školama, odnosno važnijim institucijama u Bihaću. Odvoz smeća također ide prema utvrđenom planu, uz izuzetak ulica koje nisu proširene za ulazak velikih kamiona za odvoz smeća.

U Zavodu za prostorno uređenje grada Bihaća navode da je trenutno angažirano 16 kamiona ili Unimoga sa posipačem i ralicom, te 22 druga radna stroja. Iz Vodovoda ističu da je opskrba vodom na području Bihaća normalizirana, priopoćeno je iz Ureda gradonačelnika Bihaća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije