GKFBiH

Malezijski proizvođači palminog ulja u rujnu stižu u BiH

bih malezija
11.08.2016.
u 17:46

Veleposlanik Malezije u Bosni i Hercegovini Datuk Anuar Kasman razgovarao je danas s predsjednikom Gospodarske komore Federacije BiH Mirsadom Jašarspahićem o organizaciji posjeta malezijskog izaslanstva proizvođača palminog ulja koje je planirano za 5. i 6. rujna 2016.

Dogovoreno je da će u sklopu navedenog posjeta biti organiziran sastanak u suradnji s Vanjskotrgovinskom komorom BiH i Komorom RS-a, a radi što bolje prezentacije bh. potencijala za ulaganja i za druge vidove poslovne suradnje, uz organizaciju radnih sastanaka bh. gospodarstvenika zainteresiranih za proizvode od palminog ulja s malezijskim kolegama.

Veleposlanik Kasman je zahvalio na prijmu, te još jednom istaknuo značaj Bosne i Hercegovine kao zemlje za malezijske gospodarstvenike naglašavajući da tradicionalno dobre prijateljske odnose između dviju zemalja treba iskoristiti i na gospodarskom planu za jačanje gospodarske suradnje.

Jašarspahić je goste upoznao o radu, aktivnostima i potencijalima komorskog sustava FBiH.

Kasman se posebno zanimao za potencijale Halal industrije BiH, te predložio da se prilikom najavljenog posjeta gospodarstvenici iz Malezije upoznaju o radu i članovima Udruženja Halal Industrije pri Gospodarskoj komori FBiH, priopćeno je iz te institucije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?