ANALIZA Španjolaca

Marca: Pjanić među igračima Barcelone koji su podbacili i koje je Koeman otpisao

20.12.2020.
u 19:58

Španjolska Marca je u svom današnjem izdanju analizirala nogometaše Barcelone koji su izgubili povjerenje trenera Ronalda Koemana, a među njima je i bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Barcelona je ljetos za Pjanića iskeširala 60 milijuna eura, ali on za sada, kako piše Marca, ni približno ne opravdava to ulaganje.

Koemana su naljutile i Pjanićeve izjave za talijanske medije u kojima izražava svoje nezadovoljstvo zbog slabe minutaže.

Koemanova ekipa ima ogromne oscilacije u igri i nakon dvije-tri dobre utakmice redovito uslijedi jedna za zaborav, a jedan od onih koji polako gubi minutažu je Clement Lenglet.

Francuz je u posljednje vrijeme neprepoznatljiv pa mu Koeman daje skromnu minutažu, baš kao i Samuelu Umtitiju koji se oporavio od povrede.

Igrač kojeg također prozivaju španski mediji je Philippe Coutinho koji očito pada u formi, a jedno od razočaranja je i Francisco Trincao.

Ni Riqui Puig nije u milosti Koemana kojem trener Barce zamjera navodni manjak zalaganja na treninzima, dok Marca zaključuje kako su u dosadašnjem dijelu sezone podbacili i Antoine Griezmann, Sergio Busquets i Martin Braithwaite.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar southman
southman
07:56 21.12.2020.

A zašto bi se bosančeros trudio kad su ga tako malo platili.

DU
Deleted user
02:51 21.12.2020.

Moze Koeman otpisati cijelu momcad i opet nece nista biti..to je jedino sto taj klaun i zna kao trener.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?