Predsjednik Federacije BiH

Marinko Čavara razgovarao s predstavnicima Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne

sastanak
14.01.2016.
u 14:43

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je s predstavnicima Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne: Ivanom Sivrićem, Mijom Tokićem, Ljubom Grnekom i Mirom Jezerčić.

Predsjednik Društva Ivan Sivrić upoznao je predsjednika Federacije BiH Marinka Čavaru s radom Društva, te istaknuo određene probleme s kojim se Društvo susreće u svom radu.

„Društvo je osnovano prije 23 godine i broji 137 članova koji žive u BiH ili su podrijetlom iz BiH. Društvo redovito organizira kulturne programe kao što su: „Šimićevi susreti“ i „Humski dani poezije“, te izdaje velik broj književnih djela. Nažalost, zbog nedostatka sredstava, stanje u Društvu je sve složenije, a kulturni programi i projekti su reducirani.“, kazao je predsjednik Društva Ivan Sivrić.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara izrazio je potporu radu Društva i spremnost za suradnju na rješavanju problema koji sprečavaju normalno funkcioniranje Društva.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?