Predsjednik Federacije BiH

Marinko Čavara razgovarao s predstavnicima JP „Autoceste“ Federacije BiH

auto
28.01.2016.
u 14:53

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je s predstavnicima JP „Autoceste“ Federacije BiH: v.d. direktorom Jasminom Bučom i izvršnim direktorom Ivicom Čurićem.

V.d. direktor Bučo upoznao je predsjednika Federacije BiH Marinka Čavaru sa stanjem u poduzeću, te predstavio planove izgradnje dionica autoceste na koridoru Vc i brze ceste kroz središnju Bosnu.

Kazao je da JP „Autoceste“ Federacije BiH planira realizirati 85 km autoputa do 2020. godine kroz zaduženja kod međunarodnih financijskih institucija i iniciranja projekata koji će se graditi putem koncesija.

Na sastanku je istaknut značaj nastavka izgradnje autocesta, a posebno nastavak izgradnje autoceste na koridoru Vc, kao i brze ceste Lašva – Travnik, koji predstavljaju ključne infrastrukturne regionalne i europske projekte.

Dogovorena je suradnja i potpora predsjednika Federacije BiH Marinka Čavare za otklanjanje prepreka za realizaciju istih.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?