Predsjednik Federacije BiH

Marinko Čavara visoki pokrovitelj Svečane akademije Planinarskog saveza Herceg Bosne

Marinko Čavara
Foto: VL FOTO
1/3
22.11.2015.
u 13:49

Pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Federacije BiH Marinka Čavare, održana je Svečana akademija prigodom obilježavanja 20 godina utemeljenja Planinarskog saveza Herceg Bosne, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru. 

„Svim članovima Planinarskog saveza Herceg Bosne čestitam na uloženom trudu u rad Saveza, a svim planinarskim savezima čestitam na osnivanju Planinarskog saveza Bosne i Hercegovine, koji pridonosi većoj suradnji s planinarskim savezima u BiH i planinarskim udruženjima iz drugih zemalja. 
Također, Planinarskom savezu  Herceg Bosne čestitam na ponosnom nošenju naziva „Herceg Bosna“, naziva institucionalnog organiziranja hrvatskog naroda u BiH, koje je temelj i Federacije i Bosne i Hercegovine, kroz Washingtonski i Daytonski mirovni sporazum. 

Želim Vam još puno uspjeha u radu Planinarskog saveza Herceg Bosne, puno uspjeha u radu Planinarskog saveza BiH i kroz međunarodne organizacije, a svim planinarkama i planinarima želim da osvoje sva dostupna brda i planine, bezbroj prelijepih slika u Vašim očima, i sreću i radost svima vama.“, kazao je predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara.

Predsjednik Planinarskog saveza Herceg Bosne Branko Bago izložio je svečani referat o dvadesetogodišnjem radu Saveza, te, u znak zahvalnosti za visoko pokroviteljstvo i potporu radu Saveza, uručio prigodan dar predsjedniku Federacije BiH Marinku Čavari.

Na kraju svečanosti, uručene su zahvalnice i spomen diplome najzaslužnijim pojedincima i planinarskim društvima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije