Nastup na YouTubeu ima više od milijun pregleda

Marko u školi s ruksakom koji je dobio na dar za odličan nastup

07.09.2015.
u 14:25

Mediji 
u BiH, RH i Srbiji donijeli su njegov nastup kao udarnu vijest

Nakon veličanstvenog nastupa kojim je osvojio srca brojnih gledatelja u cijeloj regiji i stekao zavidnu popularnost, Marko Bošnjak (11) okreće se novim izazovima. Naime, Marko je, kao i svi pučkoškolci u Bosni i Hercegovini, ovoga tjedna krenuo u školu, piše Večernji list. I to s novim ruksakom na leđima koji je dobio na dar kao nagradu za odličan nastup. I to je sve. Slava koju je stekao ovih dana uopće mu nije udarila u glavu i unatoč silnoj medijskoj pompi te više od milijun pregleda na YouTubeu, ostao je čvrsto s obje noge na zemlji.

- Zasad je tako, a nama ostaje samo nadati se da će tako i ostati. To još jednom pokazuje da je on jaka osoba, a za takvo njegovo ponašanje najzaslužniji su roditelji Vlado i Luca koji svakodnevno s njim razgovaraju o tome.

Školske obveze

Za nagradu što je prošao dalje u natjecanju dobio je ruksak za školu u koji je već spremio bilježnice i knjige. Ništa se u njegovu životu nije promijenilo osim što sad više sjedi za računalom jer želi svima odgovoriti i zahvaliti na čestitkama - prenosi nam Pero Ćiro Pavlović, Markov ujak. Skoro sve dnevne novine i internetski portali u BiH, Hrvatskoj i Srbiji donijeli su kao udarnu vijest veličanstveni Markov nastup u emisiji Pinkove zvjezdice.

A mala sredina, kao što je Rama, ponosna je na svog malog sugrađanina. Ljudi su oduševljeni, čestitke dolaze sa svih strana. Svi pričaju o njemu, Rama diše s Markom. Njegov nastup na Pinkovim zvjezdicama pratio se u svim kafićima te u jedinoj diskoteci u Rami koja petkom ima udarni dan. Svi su se uživo mogli uvjeriti u neosporni talent koji ovaj vunderkind posjeduje. Za one kojima je promaknulo, jedanaestogodišnjak iz Rame u petak navečer rasplakao je višemilijunski auditorij u cijeloj regiji fenomenalnom izvedbom pjesme "One Night Only" Jennifer Hudson. Žiri je plakao, voditeljica je plakala, plakao je Marko, njegova mama, čitav studio Pinkovih zvjezdica je bio u suzama, "eksplodirao" je pod navalom emocija".

Show ide dalje

Što će biti dalje, ostaje za vidjeti. Natjecanje se nastavlja, a idući Markov nastup sasvim sigurno s pozornošću će pratiti milijunski auditorij u cijeloj regiji. Svi ćemo biti uz njega i bodriti ga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?