hoće li je kasnije proslaviti?

Maturanti u BiH zasad bez maturalne večeri

15.05.2020.
u 07:42

Učenici završnih razreda srednje škole radovali su se maturalnoj večeri, ali barem za sada, zbog pandemije koronavirusa, ostat će uskraćeni za noć koju su željno iščekivali.

Jadranka Regoje, profesorica u Srednjoj školi “28. juni” u Istočnom Sarajevu izvela je šest generacija učenika. Ipak, nikada se u njezinoj dugogodišnjoj karijeri nije dogodilo da se sa učenicima ne oprosti na taj veličanstven način, proslavom maturalne večeri, jablja BHRT.

Djevojke u večernjim haljinama, mladići u odijelima, defile kroz grad, ples i pjesme. Za sve to jedna će generacija ostati uskraćena.

Da sve ne bude tako crno, razredni profesori priredili su iznenađenje maturantima. Snimili su video s porukama i fotografijama svojih učenika. Taj potez izazvao je buru emocija kod učenika, kao i kod nastavnika, ali i roditelja.

Hoće li, i kada i kako biti proslavljena matura, to u ovom trenutku nitko ne može reći. Ostat će zabilježeno kako u svibnju 2020. godine jedna generacija nije imala maturali bal.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije