Donacija 'Matice'

Med za 'Sv. Obitelj' i 'Egipatsko selo'

19.12.2015.
u 07:00

Ova iskrena i od srca uručena donacija svakako će dobro doći korisnicima ova dva centra, posebice u ovim zimskim mjesecima

Povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana članovi Udruge pčelara "Matica" iz Mostara i predstavnici Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru darivali su Rehabilitacijski centar za osobe s posebnim potrebama "Sveta Obitelj" i Dječji dom "Egipatsko selo" u Mostaru.

Dar od srca

Ova skromna, ali iskrena i od srca uručena donacija svakako će dobro doći korisnicima ova dva centra, posebice u ovim zimskim mjesecima. Predstavnike "Matice" i Agronomskog fakulteta ravnateljica ustanove "Sveta Obitelj" sestra Krunoslava Adžamić povela je u obilazak ustanove te ih ukratko informirala o aktivnostima i misiji "Svete Obitelji".

- Mjesec je darivanja i iskoristili smo priliku da, u skladu sa svojim mogućnostima, darivamo ovu predivnu djecu. Nakon što su nedavno održani Dani hercegovačkog meda, uz suglasnost svih pčelara odlučeno je da sav višak meda darujemo ovim dvjema ustanovama, kojima je med najpotrebniji. A sada, kad smo došli i na licu mjesta se uvjerili kako ove ustanove rade, sigurni smo da smo donaciju uručili na pravo mjesto, kazao je u izjavi za Večernji list BiH Boras Kvesić, predsjednik Udruge pčelara "Matica" iz Mostara. Dekanica Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru doc. dr. sc. Danijela Petrović ovom prigodom je kazala:

Pokucali na prava vrata

-Osjećali smo potrebu darivati one kojima je pomoć najpotrebnija, a tu svakako spadaju ustanove "Sveta Obitelj" ili "Egipatsko selo". Sigurni smo da su ovo prava vrata na koja smo pokucali i djeci i korisnicima centra ovo je mali doprinos, skromni dar, ali dar od srca, a nadam se da ćemo i u budućnosti, kad se ukaže prigoda, ponoviti ovakve donacije, rekla je dekanica Petrović.

Ravnateljica "Svete Obitelji", sestra Krunoslava Adžamić, zahvalila je na donaciji i iskoristila prigodu svima čestitati nadolazeće blagdane: - Od srca hvala Udruzi pčelara "Matica", ali i svim dobročiniteljima od čije pomoći mi uveliko i živimo. Ovo je Božji dar i providnost i iskreno hvala svima koji nam pomažu, a u ime svih korisnika, od srca svima želimo sretne i radosne blagdane, kazala je sestra Adžamić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?