Mali nogomet

Mepas u finalu velikog turnira u Kočerinu bolji od HAŠK GM

01.07.2017.
u 08:07

Nakon dva tjedna igranja završio je 39. malonogometni petrovdanski turnir. Finalna večer bila je i kao godinama ranije, svečana, bučna, vedra i razdragana.

Ičekivanje 40. turnira

Pravim ljubiteljima hakla, a njih je na tisuće svake večeri turnira defiliralo uz igralište i okolne štandove s hladnim pićima i domaćim specijalitetima, možda je (i) žao što je sve gotovo. Ostaje im iščekivati novi, 40. jubilarni turnir na Kočerinu, koji će se igrati sljedeće godine i za koji nam je jedan od organizatora turnira, Josip Kožul, rekao da će biti spektakularniji, bogatiji, jači i kvalitetniji nego ovaj upravo završeni i svi u prošlih 39 ljeta.

Nego, vratimo se onom što je bilo u četvrtak u kasnim noćnim satima. Pobjednik u borbi za 3. mjesto dječjeg turnira je momčad Pripolja, dok je pehar pobjednika pripao Crnoj legiiji. Mostarska momčad Caffe Pink Summer Fest osvojila je 3. mjesto. U velikom finalu u borbi za pehar i 6000 KM igrali su domaći HAŠK Gornji Mamići i Mepas. Haškovci su imali niz velikih prigoda, ali nisu ih realizirali pa je po nepisanim nogometnim pravilima stigla kazna.

Brojni reprezentativci

Mepas, čija je momčad sastavljena od niza hrvatskih reprezentativaca do kraja je preuzela igru i uvjerljivo slavila 4:0. Možda je malo previsoko, možda je HAŠK zaslužio barem počasni pogodak, ali pobjedi Mepasa ipak nema razloga bilo što prigovoriti. Za najboljeg igrača seniorskog turnira proglašen je Josip Suton, Franko Jelovčić najbolji je strijelac. U dječjoj kategoriji najbolji igrač je Ivan Jurilj, dok je najubojitiji strijelac Gabrijel Mikulić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije