Neugodna situacija

Messi ne blista u PSG-u, a statističari su izvukli frapantne podatke koji to potvrđuju

Messi
David Klein/PA Images/PIXSELL
30.10.2021.
u 14:07

Lionel Messi još uvijek čeka prvi pogodak u Ligi 1 u dresu Paris Saint Germaina, a statističari su "izvukli" nekoliko frapantnih podataka kada je u pitanju jedan od najboljih nogometaša koje je svijet ikada vidio.

Messi se mnogo muči u PSG-u i do sada je postizao golove samo u Ligi prvaka. Međutim, u Ligi 1 još uvijek čeka na prvijenac, a sinoć je u derbiju protiv Lillea zamijenjen na poluvremenu.

Gotovo nerealno zvuči podatak da je Messi igrač s najviše šuteva u Ligi 1 koji nije postigao gol. Argentinac je uputio 15 šuteva od kojih su samo četiri išla u okvir gola. Međutim, pogodak još nije postigao.

Također, Messi je igrač s najvećim prosjekom "Xpected goals", a koji nije postigao pogodak na utakmici u Ligi 1 ove sezone. Messijev prosjek po očekivanim golovima je 1,8 po utakmici, no još uvijek čeka prvijenac.

"Messi je imao povredu i morali smo da sačekamo. Pričali smo sa ljekarom i rekli smo da je bolje da Leo ne igra u drugom poluvremenu, da to bude mjera opreza. Nije mogao da nastavi, ali nije u pitanju veliki problem. Bit će spreman za sljedeću utakmicu", izjavio je trener Pochettino nakon sinoćnje utakmice i objasnio šta se dogodilo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?