intervju vjekoslav bevanda
Povratak na članak

Migranti su ilegalno premješteni u Mostar uoči dolaska Erdogana

Komentari 3

PI
pinkec
17:56 22.05.2018.

Izetbegovića i njegovu kliku, Erdogan podnosi samo dok ne dobije ono što je zamislio, a onda mu neće trebati ovakvi, koji su spremni ugroziti svoj narod i svoju zemlju. Kad su spremni prodati sebe i svoj narod za par groša,, kako će tek poštivati njegov, Turski narod i njegovu zemlju? Pametnom dosta. Zlo se sprema, moramo biti budni i spremni. Uvijek je bolje spriječiti nego liječiti. Čović i hrvatski političari bi trebao ovo malo ozbiljnije promatrati i biti pripremni upotrijebiti sve, da se ovo zlo zaustaviti prije njegova početka.

VL
DU
Deleted user
14:32 22.05.2018.

bevanda ako podneses krivicnu prijavu protiv mektica onda svaka cast. ako ne onda si najobicniji supak.

VL
KO
kosovo99
12:29 22.05.2018.

Hah Bevanda, Salakovac je državna imovina, a ne prćija nekog tamo Lasića i ili koga već HDZ-ovca! Ministar je ima zakonsko pravo da odluči i naredi. A, taj tvoj samozvani komesar će svakako na sud i pride da objasni kako i zašto radi volonterski, onako, bez plate - na tako visokoj i odgovornoj funkciji. Ostalo će se samo kazati!

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.